söndag 15 maj 2011

Det rullar på.

Fortfarande strul med att föra över bilder, men det kommer...snart.

Gårdagen bestod av städning av tomten igen. 6 lass till tippen blev det. Skönt att få rent. I veckan får det bli småplock med att hitta alla spikar, skruvar, klamrar m.m som ligger på tomten. Vi kommer även få hjälp med att fylla ut tomten på vissa ställen. Några större gropar som ska jämnas till.

Inne i huset går det framåt. Lite försenade är dem, men det händer i alla fall något. Snickarna håller på med gipsen och så snart de är klara så blir det dags för målarna att sätta fart.

Utsidan av huset är nu helt färdigputsad. Jättenöjda är vi!! Vi har hela tiden tänkt att måla träpartierna i svart, men nu ser vi hur fint det gråa smälter samman med taket och andra plåtdetaljer. Hm...kanske skulla måla det grått istället? Det är ju inte jättemycket trä, så skulle vi ångra oss så känne det ju inte som ett enormt projekt om några år. Synpunkter?

1 kommentar:

  1. Faktiskt så är det gråa väldigt snyggt!! jag kollar lite på bilden brevid och jämför, visst är det snyggt med det svarta också, särskilt om man väljer att ha ett mörkare trädäck som på visningshuset. Jag tycker du tänker rätt - man ska se helheten och vilka detaljer som är runtomkring. /Sofia

    SvaraRadera