torsdag 5 maj 2011

Det närmar sig!

Insåg i går att vi bara ska bo i lägenheten i 2 månader till!! Sen är det tänkt att vi ska få bo i huset. Underbart! Målaren skulle ha börjat denna vecka, men när vi var där ute i helgen och kikade in genom fönstrena så fanns där knappt några väggar att måla. Nu är vi iväg och kan inte kolla hur det går, så det ska bli spännande på söndag att se om det har skett underverk i veckan. Man kan ju alltid hoppas. Vårt hus var 1 vecka leveransförsenat. När det blev aktuellt så blev vi lovade att det inte skulle påverka inflyttningsdagen. Känns sisådär att i nuläget ha en inflyttningsdag sista arbetsdagen innan alla arbetare går på semester. 1 dag försenat och vi får vänta 4 veckor på att flytta in. Känns inte superspännande.

Putsen är i alla fall klar! Supersnyggt!! Vi är jättenöjda!! Lite färg på träpartierna sen och det kommer bli toppen! :)

2 kommentarer:

  1. Låter lite komiskt då vi sitter i EXAKT samma situation. Vi har dessutom sagt upp lägenheten så om det blir försenat får vi köpa tält och ställa på tomten. Nu har snickarna dessutom börjat prata om att plattan kanske inte hinner torka.. Spännande!

    SvaraRadera
  2. Vi får verkligen hoppas att de håller vad de lovat. Vi dubbelkollade flera gånger innan vi sade upp lägenheten och jo minsann det var det datumet som gällde som vi hade fått. Råder viss tveksamhet nu dock, men de får väl sätta in extra arbetare för klara i tid ska de minsann bli! :)

    SvaraRadera