tisdag 22 februari 2011

Huset har kommit!

Så roligt det är att huset äntligen har kommit! Vi var där ute i morse och tittade när de första ytterväggarna sattes på plats. Spännande! :o) Var väldigt trevliga folk som jobbade där också! Sådant gillar vi! :)

Vi har ju varit beredda på att allt inte skulle gå som smort - och det gjorde det inte heller. Det sitter spröjs på våra höga fönster. Vilken besvikelse. Vi har inte alls noterat detta på fasadritningen, utan mest tittat på hur visningshusen ser ut (Bunkeflo och Göteborg). Och där är inga spröjs. Men på fasadritningen så var det såklart med... Som tur är så var det inga låga spröjs på nockfönstren på baksidan, så vi hoppas att det inte är det i verkligheten heller. Det har vi i alla fall inte godkänt på fasadritningen. Tydligen är det tvådelade glas så det blir problem att ta bort spröjsen också. :(
Inte så mycket att göra åt. Det är ju bara att acceptera och försöka vänja sig. Snyggt? Njae...hade hellre varit utan, speciellt i vinterträdgården. Nu får allt annat gå som det ska.

I eftermiddag är det dags att åka tillbaka til huset. Ska bli så roligt att se hur långt de har kommit då. I morgon sen kommer våning 2. Vårt hus har kommit!! :o)

2 kommentarer:

  1. Hej igen på er.

    Det ni menar med spröjs tror jag är skarven mellan säkerhetsglaset som går upp till 60cm, och sedan blir det vanligt glas. Enda sättet att bli av med skarven är att ha säkerhetsglas hela vägen, vilket enligt vår säljare ska vara "rätt dyrt". Det är ny lag på detta så därför är det inte med på visningshuset. Vi har också funderat kring detta..

    SvaraRadera
  2. Hej Johan och tack for din kommentar. Vi hade vara misstankar om att det kunde vara sa som du skriver. Det har kommit manga nya regler och lagar de senaste aren. :) Vi vanjer oss sakert vid skarven, men blev forvande nar de kom. Men men, sa ar det. Vad skont for er i alla fall att ni har blivit informerade om det. Da ar man ju beredd nar det kommer. Fast vi ar sa glada i huset i ovrigt sa vi ar sakra pa att vi kommer trivas lika bra i alla fall! =) Aven om vi tycker fonstren ar mycket finare utan skarv. =)

    SvaraRadera